Natuurcoaching voor coaches

Start basistraining natuurcoaching van Innersteps bij Hoorneboeg, Hilversum 12 september 2019 (vol), start basistraining natuurcoaching bij Hoorneboeg 10 sept 2020 (vol) & start 16 april 2021 (aanmelding open).Er is een bijzonder mooie ontwikkeling gaande. Steeds meer coaches, trainers, therapeuten en yogadocenten willen meer dan tussen 4 muren werken. Er is namelijk een toenemende vraag om met cliënten naar buiten te gaan. En terecht! Werken in en met de natuur voegt zoveel diepgang en waarde toe aan een traject met een client en biedt een groot scala aan mogelijkheden voor jou als trainer om mee te werken. Natuurcoaching is een mooie aanvulling op je eigen aanbod als therapeut, trainer of coach.

 

Zelf ben ik ook enige tijd terug opgeleid tot Natuurcoach door Nanette Kant, oprichtster en grondlegger van Innersteps, school voor Natuurcoaching. Het voelde voor mij als thuiskomen, een handschoen die perfect paste en bovendien een zeer mooie aanvulling op mijn ervaring als yogadocent en voormalig Natuurmonumenten medewerker.  Inmiddels heb ik het leertraject tot co-trainer bij Nanette afgerond en verzorg ik sinds Oktober 2018 de basistraining natuurcoaching van Innersteps bij de Hoorneboeg in Hilversum. 

 

Ik verheug me er enorm op. Ik ben geen Nanette en dat hoeft ook niet. Ik geef deze opleiding vanuit dezelfde visie maar wel op mijn manier, met intentie, energie en liefde.

 

Dus ben jij coach, trainer, yogadocent of therapeut en wil je meer werken met en in de natuur?

Meld je aan voor de introductie workshop bij Innersteps .Dan kan je zelf kennismaken, ervaren en inspiratie opdoen.

En wie weet zie ik je in de basistraining bij de prachtige Hoorneboeg in Hilversum!

 

*Let op, alle aanmelding en vragen over de opleiding gaan via Innersteps.


Look deep into nature, and then you will understand everything better... - Albert Einstein

 

 

 

Copyright © Daily Nature 2023, all rights reserved.