Veelgestelde vragen


Wat is natuur coaching?

Het is een coaching vorm dat in de natuur en buitenlucht plaatsvindt. Lees hier meer over natuur coaching en hier over de globale opbouw van een sessie. Kijk ook naar deze introductie video van Daily Nature en mij. 

 

Hoe ziet een natuur coach traject eruit?

Zie hier voor uitleg over de opbouw van een natuur coaching sessie. Een sessie duurt 1,5 uur. Een natuurcoach traject bij mij bestaat in ieder geval uit minimaal 4 sessies; verkennen, verdiepen, vernieuwen, voltooien. En afhankelijk van jouw proces en wensen kunnen hier extra sessies tussen gepland worden, maar dat is uiteraard optioneel. 

 

Kan natuur coaching  mij helpen?

Voorafgaand onze afspraak bel ik jou voor een gratis korte intake (+- 10 min). Dit telefoongesprek zal ons beiden een indicatie geven of natuur coaching passend voor jou is en of je een fijn gevoel hebt bij mij als coach. Graag nodig ik je uit hier wat algemene informatie over natuur coaching te lezen alvorens je een sessie inplant en hier specifieke informatie over de individuele sessies. 

 

Op welke dagen is een sessie mogelijk?

 

Neem hiervoor contact op via het contactformulier op deze website.  

 

 

Wat moet ik aantrekken of meenemen?

  • Stevig schoeisel dat vies mag worden
  • Regenkleding (indien regen is aangekondigd)
  • Wat te drinken en eventueel wat snacks
  • Comfortabele kleding geschikt voor betreffend seizoen
  • Een notitieboekje voor jezelf - optioneel

Waar vinden de sessies plaats?

Mijn werkgebied is regio Amsterdam en ik werk vanuit: 

  • Het Twiske. We starten bij Boerderij de Marsen in Landsmeer. De boerderij is per fiets vanaf Amsterdam Noord goed te bereiken. Adres is Pikpotweg 1, Landsmeer. Parkeren kan ook voor de boerderij via centrale ingang Twiske. €3,50 per 3 uur. Of wij starten bij Twiskeweg 99 in Oostzaan (gratis parkeren) en ook goed bereikbaar met fiets.

 

Hoeveel kost een sessie en hoe betaal ik?

Een individuele sessie kost 95,- voor 1,5 uur. Tijdens de afsluiting van onze sessie op de dag zelf maak je via jouw eigen internet bankieren het bedrag aan mij over.  Bankgegevens: t.a.v. Daily Nature , Rek nr: NL04ABNA0533579058

Zodra de betaling binnen is ontvang je van mij een factuur voor je administratie.   Voor een overzicht van de prijzen en opties, klik hier.  

 

Wat als het slecht weer is?

De sessie gaat door ook bij een beetje regenachtig en koud weer. Zorg daarom dat je goed gekleed bent. Alleen bij storm, stortregen of erge kou (vanaf 0 graden) wordt de sessie tijdig afgelast. Over het weer hebben we geen controle, over een goede voorbereiding wel:-)

 

Kan ik een sessie op de dag zelf afzeggen?

Bij afzegging minder dan 24 uur van tevoren ben ik helaas genoodzaakt de gehele sessie in rekening te brengen. Je ontvangt dan van mij een factuur. 

 

Heb je ook een blog of facebook pagina? 

Jazeker! Lees mijn blog hier en klik hier voor de Daily Nature facebook pagina. Op de agenda pagina en op facebook houd ik ook alle special events en belangrijke data bij. 

 


Kennismaken? Neem via onderstaande formulier contact op voor een gratis telefonische intake of meer informatie.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Look deep into nature, and then you will understand everything better... - Albert Einstein

 

 

 

Copyright © Daily Nature 2024, all rights reserved.