over mij

Opleiding & Ervaring

 

Als vervolg op mijn universitaire opleiding in Cultureel Erfgoed en Literatuurwetenschap heb ik mij verder ontwikkeld op het gebied van welzijn en spiritualiteit met een vier jarige Hatha Yoga opleiding in Amsterdam en een opleiding tot natuurcoach bij een van de grondleggers van Natuurcoaching, Nanette Kant van Innersteps. Na een aantal jaren yogalessen te hebben gegeven en te hebben gewerkt voor verschillende natuurorganisaties zoals Natuurmonumenten en The National Trust werd mijn roeping nog duidelijker; mensen in contact brengen met de natuur en een natuurlijke levensstijl door mijn kennis en passie voor natuur, voeding en yoga te combineren. Alhoewel ik jarenlang veel natuur in binnen en buitenland heb ontdekt en dit nog altijd doe, ligt mijn focus op de natuur rondom Amsterdam.  

 

Ook werk ik vol enthousiasme en met plezier als trainer voor de basistraining Natuurcoaching van Innersteps, school voor Natuurcoaching in Baarn. Daarnaast ben ik ook commissielid voor Stichting de Puur Natuur Tuin in Amsterdam Noord. 

 

Persoonlijk

 

De natuur is mijn passie en voedt mij met een levenslust. Ik put zoveel vreugde en kracht uit het idee dat de natuur een ongedwongen manier heeft om alle antwoorden te geven. Het werkt als een spiegel. In de natuur hervind ik mijzelf steeds weer en laad ik op. De natuur nodigt je uit te vertragen en in het moment te verblijven. Voeding is een ander natuur gerelateerde passie van mij. Ik ben dol op koken met biologische, lokale en seizoensproducten om hier heerlijke maaltijden mee te bereiden. Je kunt een aantal van mijn recepten hier vinden.  Ik nodig je ook uit mijn  blog blog te lezen voor inspirerende verhalen! 

 

 Specialiteit

 

Natuur coaching is geschikt voor veel mensen in verschillende situaties. Mijn werkwijze wordt gekenmerkt als duidelijk en warm. Als je twijfelt of individuele natuurcoaching  geschikt voor jou is, vul dan onderstaand formulier in en dan bel ik jou voor een korte intake. Lees ook hier de antwoorden op veelgestelde vragen over natuurcoaching. 

Daily Nature missie

 

"Jou verbinden met de natuur en je natuurlijke zelf. Ik wil graag bijdragen aan meer bewustzijn waar het als normaal gezien wordt om een gebalanceerd leven te leven, met voldoende tijd voor momenten in de buitenlucht en de natuur. Met zoveel stedelingen die lijden onder burn-out, chronische ziekte, stress en depressie, is het bewezen dat tijd doorbrengen in de natuur het begin is van meer welzijn, helderheid en opluchting. Ik ben hier om jouw gids te zijn tijdens jouw persoonlijke reis."

 


Ik vind deze quote van Albert Einstein prachtig:

 

'Look deep into nature and then you will understand everything better.'

 


Loop met mij

Kook mijn  recepten

Lees mijn blog


Kennismaken? Neem via onderstaand formulier contact op voor een gratis telefonische intake of meer informatie.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Look deep into nature, and then you will understand everything better... - Albert Einstein

 

 

 

Copyright © Daily Nature 2020, all rights reserved.