Daily Nature Groepswandelingen


INTRODUCTIE

De natuur heeft geen to do-list heeft en is toch altijd af. Wat kunnen wij hiervan leren? Daily Nature nodigt je uit voor een groepswandeling in stilte. Dit is een bewezen en prachtige manier om je diepste zelf weer te horen en de drukte van alledag even te parkeren. Door met een kleine groep op pad te gaan voel je je met elkaar en de prachtige omgeving verbonden. Toch praten we tijdens het lopen niet met elkaar. Wel geef ik je tussendoor oefeningen mee die helpen om nog meer de stilte in jezelf te vinden. Na afloop kun je ervoor kiezen met elkaar een kopje koffie of thee te drinken bij het café of neem je de stilte mee naar huis. 

 

De groepswandelingen vinden ieder seizoen plaats en zijn een mooie gelegenheid om kennis te maken met natuur coaching of simpelweg als een kleine investering in je welzijn. Of simpelweg een moment van plezier en ontspanning. Uit respect voor de andere deelnemers en om het effect te vergroten vraag ik jullie het volgende:

  • Niet praten tijdens de stilte momenten
  • Geen afval of vuilnis in de natuur achterlaten
  • Wees op tijd
  • Draag passende kleding en comfortabele schoenen

Gun jij jezelf deze ervaring? Je bent welkom!AAnmelden mindfulness wandelingen

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


testimonials


opleiding


cursus


Agenda groepswandelingen 2020


  

 

Wil jij je (over) volle hoofd tot rust brengen dit nieuwjaar? Jezelf opladen en even op adem komen? Je weer verbonden voelen met jezelf en de natuur? Meld je dan aan voor een van Daily Nature's Group Walks. Ervaar het ondersteunende en kalmerend effect van in stilte met een groep wandelen onder de liefdevolle en deskundige begeleiding van Natuurcoach & Yogadocent, Iva Gration.

We wandelen in een rustig tempo en er is ook een pauze en een kleine schrijfopdracht.  

 

Onderstaande data worden regelmatig bijgewerkt, dus houd deze pagina in de gaten. Er is voor ieder wat wils want de wandelingen vinden op verschillende dagdelen plaats. Het is ook mogelijk om Daily Nature's mindfulness groepswandeling te reserveren voor een privé of bedrijfsgelegenheid. Stuur in dat geval een email naar info@dailynature.nl

 

Stel je voor. Je loopt. Het gekraak van de takjes onder je voeten. Het geruis van de wind door de bomen. Het gezang van de vogels om je heen. En dan, de stilte die bijna hoorbaar wordt. De stilte die je zo hebt gemist in je dagelijks leven. De stilte die jou weer laat voelen wie je bent en waar je bent. 

 

We lopen als groep samen, waarbij we niet praten maar toch sterk met elkaar verbonden zijn. Ik geef jou tussendoor oefeningen mee die helpen om nog meer naar binnen te keren. Doordat de wandeling (grotendeels) in stilte in de natuur begeleid wordt, komt je hele systeem tot rust en ervaar je de prachtige natuurlijke omgeving nog intenser. 

 

Je gaat weer uitgerust naar huis. Tevens prima geschikt ter preventie of als je herstellende bent van een burn out of blessure. Kijk ook naar dit filmpje voor een impressie van de stille groepswandeling en naar de foto's onderaan deze ! en lees hier de ervaringen van anderen

 

Cadeau Tip: Je kunt deze wandeling natuurlijk ook cadeau doen. Een mooie mindful ervaring als cadeau. Bijzonder leuk toch? Als je het als cadeau wilt reserveren vermeld dit dan even in het bericht in het formulier hiernaast. Je krijgt dan een pdf in je inbox van mij! 

Datum ntb

Thema: Aandacht, Rust, Natuur: Nieuwjaarseditie

Verzamellocatie:  Het Twiske. Startpunt bij Boerderij de Marsen.  Adres: Pikpotweg 1, Landsmeer.

Uitstekend per fiets vanuit Amsterdam Noord of CS (+-25 min) te bereiken. Zorg dat je ruim op tijd vertrekt als je de route nog niet kent. We vetrekken op bovenstaande tijdstip. Betaald parkeren indien met auto (3,50 euro per 3 uur). 
Aanmelden: Graag van tevoren via formulier hiernaast  i.v.m aantal deelnemers & voorbereidingen.

Kosten voor wandeling: 15 euro pp (dient vooraf betaald te zijn)

Aanmelden: Ga je mee? Leuk! Graag minstens 1 dag van tevoren via het formulier hiernaast. Je plekje is verzekerd wanneer je het bedrag (15 euro) overmaakt naar Daily Nature NL04ABNA0533579058 o.v.v. jouw naam + datum wandeling.  Je ontvangt van mij per email de bevestiging. 

Deelnemers: Minimaal 4, maximaal 10 deelnemers. Deze wandeling is voor volwassenen, maar voor de verse moeders onder jullie zou je ook met baby mee kunnen lopen zolang je baby nog in de draagdoek kan. 

Meenemen:

  • Schoenen met rubberen zool en (warme) kleding dat tegen regen/modder kan. Rubberen laarzen zijn ideaal. 
  • Paraplu (indien wat regen is aangekondigd)
  • Rugzakje met water en snackje
  • Zonnebrandcrème (indien zonnig)
  • Schriftje of notitieboekje en pen of potlood 

*Weersomstandigheden: bij een beetje regen gaat de wandeling gewoon door, draag daarom passende kleding! Bij hevige aanhoudende regen of temperaturen rond het vriespunt verplaatsen we de wandeling. Hiervoor ontvang je tijdig bericht.  

*Afhankelijk van de deelnemers kan het zijn dat de wandelingen ook in het Engels begeleid worden. 

  

Wil je meer ruimte maken voor natuur en stilte? Hier lees je meer over natuur coaching en hoe een individuele sessie jou weer een nieuwe boost geeft. Kun je dit keer niet mee? Geen probleem, er komen meer dagen aan. Houd deze en de Daily Nature Facebook in de gaten!

 


Look deep into nature, and then you will understand everything better... - Albert Einstein

 

 

 

Copyright © Daily Nature 2024, all rights reserved.