Yoga voor jou

Herstel Yoga priveles


Een privé yogales is een cadeau en een investering in jezelf. Er is alle ruimte voor persoonlijke begeleiding en aangepaste houdingen op basis van jouw behoeften en energie niveau op dat moment. Er is ook tijd voor vragen. Ik zorg voor een veilige en plezierige sfeer waardoor je opgeladen en volledig rustig uit de les komt. 

 

Om meer te weten over mijn lesstijl kun je hiernaast de uitleg over herstel yoga lezen. 

 

Voor het maken van een afspraak voor een privé yogales bij jou thuis klik hier voor prijs en informatie. 

 

*Bij annulering minder dan 24 uur van tevoren ben ik genoodzaakt het bedrag in rekening te brengen. 

 

herstel yoga groepsles


Tijdens de groepsles wordt je begeleid om met jouw lichaam te bewegen, precies zoals deze zich in het moment aandient. Zonder het te forceren of te negeren. Tijdens deze les vergroten we een liefdevolle aandacht voor lichaam en geest. Onze gedachten zijn van directe invloed op ons lichaam en ons immuunsysteem. Door hier steeds weer bewust van te worden, stimuleren we het lichaamseigen herstellend vermogen. Ervaar het helende effect van yoga en meditatie in een veilige omgeving.

 

Een toegankelijke les waarin we de tijd nemen voor de houdingen d.m.v een heldere opbouw en uitleg. De les bestaat uit korte meditaties, kracht & coördinatie, balans, rekoefeningen, ontspanningstechnieken, ademhaling en visualisaties.

 

Voor iedereen die wil werken aan een groter lichaamsbewustzijn en meer vertrouwen in het lichaam. Hierdoor is deze les ook bijzonder geschikt voor mensen met een chronische ziekte, depressie, blessure of een beperking, of herstellende van een moeilijke periode.

 

Meer weten? Yogaschool Noord interviewde mij over de herstel yogales. Het volledige interview lees je hier

 

Tijd: iedere maandag & woensdag 10.30 - 11.45 bij Yogaschool Noord in Amsterdam. Klik hier voor het rooster. Let op: Tot begin augustus 2020 zal deze les vervangen worden door Ria van Leeuwen ivm mijn zwangerschapsverlof. 

 

 Look deep into nature, and then you will understand everything better... - Albert Einstein

 

 

 

Copyright © Daily Nature 2021, all rights reserved.