Yoga voor jou

ZWANGERSCHAPSYOGA


Het mooiste aan Yoga vind ik hoe je leert op te merken en te voelen wat er in jou aanwezig is. Welke gevoelens? Welke energie? Welke pijn? Welke gedachten? En hoe je hier via je adem, beweging en rust de weg vrij maakt voor een wat zachtere, openere blik naar jezelf en het leven.

 

In mijn zwangerschaps yogalessen en in de herstel yoga vind ik het belangrijk dat je je gezien en veilig voelt en giet ik er regelmatig een eigen sausje van humor overheen.

 

Daarnaast laat ik mij inspireren door hypnobirthing en zijn mijn lessen ook informatief, zodat jij keuzes kunt maken tijdens je zwangerschap en bevalling die van jou zijn. Gegrepen door het wonder van zwangerschap en het moederschap geloof ik ten diepste dat wanneer een vrouw zich veilig, geliefd en vrij in haar keuzes voelt, zij werkelijk tot alles in staat is! Ik ben dol op de verbinding die er ontstaat vòòr, tijdens en na de lessen dankzij de sharing circles. De reis die jij als zwangere doormaakt is transformatief op elk vlak en ik vind het prachtig om hiervan getuige te mogen zijn en jou hierin te begeleiden als yogadocent, als natuurcoach, als moeder en bovenal, als vrouw. Wees welkom...

 

Iedere zaterdag ochtend bij Yogaschoolnoord van 9.30 - 11.00 uur. Aanmelden kan hier

Selfcare women yoga


Welkom lieve vrouw. Deze selfcare women yoga is een moment in de week helemaal voor jou. Hoe gaat het met jou? Hoe voel je je? In welke fase van het vrouw zijn bevind jij je?

 

We starten met een korte deelronde om een moment je hart te laten spreken en met warmte toegehoord te worden. Daarna brengen we je lichaam in beweging via heerlijke afwisselende en creatieve gentle yoga, ademhaling en meditatie. Voel je verbonden met andere vrouwen in jouw wonderbaarlijke reis in het vrouw zijn. 

 

Alle vrouwen zijn welkom. Of je nu net een kersverse mama bent (vanaf 8 weken postnataal), in de menopauze zit, geen kinderen hebt of al grotere kinderen, wat we met alle vrouwen delen is het vrouw zijn, in al haar facetten. De veranderingen als vrouw zijn constant, en volgen elkaar soms in een rap tempo op. Een moment van saamhorigheid en zachte beweging is daarom geen overbodige luxe, zodat jij weer opgeladen naar huis gaat en kan schitteren als vrouw of moeder. Ik bied een vertrouwde, warme en verwelkomende sfeer aan in mijn lessen waarin jij echt gezien wordt.  Wees welkom. 

 

 

NB: Deze les is niet geschikt voor zwangeren, daarvoor ben je welkom in de zwangerschapsyoga. 

 

Over de docent Iva:

"Het mooiste aan Yoga vind ik hoe je leert op te merken en te voelen wat er in jou aanwezig is. Welke gevoelens? Welke energie? Welke pijn? Welke gedachten? En hoe je hier via je adem, beweging en rust de weg vrij maakt voor een wat zachtere, openere blik naar jezelf en het leven. In mijn zwangerschaps yogalessen en in de selfcare women yoga vind ik het belangrijk dat je je gezien en veilig voelt en giet ik er regelmatig een eigen sausje van humor overheen. Daarnaast laat ik mij inspireren door hypnobirthing en zijn mijn lessen ook informatief, zodat jij keuzes kunt maken tijdens je zwangerschap en bevalling die van jou zijn. Gegrepen door het wonder van zwangerschap, moederschap en vrouw zijn geloof ik ten diepste dat wanneer een vrouw zich veilig, geliefd en vrij in haar keuzes voelt, zij werkelijk tot alles in staat is! Ik ben dol op de verbinding die er ontstaat vòòr, tijdens en na de lessen dankzij de sharing circles. De reis die jij als zwangere of vrouw doormaakt is transformatief op elk vlak en ik vind het prachtig om hiervan getuige te mogen zijn en jou hierin te begeleiden als yogadocent, als natuurcoach, als moeder en bovenal, als vrouw. Wees welkom..."

Voor meer informatie of contact met mij: http://www.dailnature.nl

Info:

Zaterdag | 11.00-12.15 | Nachtegaalstraat bij Yogaschool Noord 

 

 

 Look deep into nature, and then you will understand everything better... - Albert Einstein

 

 

 

Copyright © Daily Nature 2023, all rights reserved.